Cabinet de Avocat Ursarescu Gabriela

Gabriela Cristina Ursărescu este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americană din București, avocat definitiv membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

De asemenea, deține și calitatea de practician în insolvență definitiv membru al Uniunii Practicienilor în Insolvență din România.

În prezent își exercită activitatea  în cadrul  Cabinetului de avocat și de Insolvență  Ursărescu Gabriela Cristina în calitate de avocat titular și practician în insolvență.

Cabinet de avocat

Cabinetul de Avocat Ursărescu Gabriela Cristina acordă asistență și reprezentare juridică în domenii de drept comercial, înființări societăți, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, proprietate intelectuală, procedura insolvenței, recuperări creanțe, drept administrativ, asociații și fundații etc.

Cabinet de Insolventa

Cabinetul de Insolvență oferă servicii în etapa de pre-insolvență, insolvență, reorganizare judiciară, faliment, lichidare voluntară la Registrul Comerțului.
Avocatul și practicianul în insolvență își desfășoară activitatea în cadrul instanțelor din București și Ilfov precum și în provincie.