Echipa CABINET DE AVOCAT URSĂRESCU

Gabriela Ursarescu - Cabinet de Avocat

Gabriela Ursărescu
Managing partner
Avocat si practician in insolventa


Este membră a Baroului Bucuresti, Uniunii Naționale a Barourilor din România și a Uniunii Naționale a Practicienilor in Insolvență.

În calitate de avocat pledant reprezintă atat persoane fizice cat si persoane juridice in diferite arii de practica, in preponderent in materia insolventei, drept comercial, drept civil si dreptul familiei.

De asemenea, in calitate de avocat acorda asistenta juridica, consultanta cu privire la contracte civile si comerciale precum si consultanta curenta.

În calitate de practician în insolvență administrează un portofoliu de proceduri de insolvență în perioada de observație, perioada de reorganizare , insolvență, faliment precum și lichidări în fața Registrul Comerțului și lichidări asociații și fundații.

Oana Roberta Cretu - Avocat

Oana-Roberta Cretu
Avocat colaborator


Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, a urmat programul de masterat “Arbitraj international”in lb. engleza, Facultatea de Drept Universtatea din Bucuresti, membra a Baroului Bucuresti, dand dovada de profesionalism in arii precum: dreptul civil, dreptul familiei, recuperari creante, evacuari, punere sub interdictie judecatoreasca, arbitraj, drept statutar, dreptul muncii, contencios administrativ si fiscal, real estate, dreptul consumatorului, gdpr, atat in litigii precum si consultanta juridica, in lb. engleza, spaniola, franceza.

Ablitati de a lucra cu clientii, de a studica practica judiciara, abilitati oratorice precum si de scriere, dand dovada de competente analitice si logice.