Echipa CABINET DE AVOCAT URSĂRESCU

Gabriela Ursărescu
Managing partner
Avocat si practician in insolventa


Este membră a Baroului Bucuresti și membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România din a anul 2011 și a Uniunii Naționale a Practicienilor in Insolvență din anul 2018.

În calitate de avocat pledant reprezintă atat persoane fizice cat si persoane juridice in diferite arii de practica, in preponderent in materia insolventei, drept comercial, drept civil ,dreptul familiei și achizitii publice.

De asemenea, in calitate de avocat acorda asistenta juridică, consultantă cu privire la contracte civile si comerciale precum si consultanta privind activitatea curentă.

În calitate de practician în insolvență administrează un portofoliu de proceduri de insolvență în perioada de observație, perioada de reorganizare , insolvență, faliment precum și lichidări în fața Registrul Comerțului și lichidări asociații și fundații.

Este vorbitoare de limba engleză, franceză spaniolă și italiană.

Contact: gabriela@ursarescu.ro

Oana-Roberta Cretu
Avocat colaborator


Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, a urmat programul de masterat “Arbitraj international”in lb. engleza, Facultatea de Drept Universtatea din Bucuresti, membra a Baroului Bucuresti, dand dovada de profesionalism in arii precum: dreptul civil, dreptul familiei, recuperari creante, evacuari, punere sub interdictie judecatoreasca, arbitraj, drept statutar, dreptul muncii, contencios administrativ si fiscal, real estate, dreptul consumatorului, gdpr, atat in litigii precum si consultanta juridica, in lb. engleza, spaniola, franceza.

Ablitati de a lucra cu clientii, de a studica practica judiciara, abilitati oratorice precum si de scriere, dand dovada de competente analitice si logice.

Contact: oana.cretu@ursarescu.ro

Cătălin Mihai Lupașcu 
Avocat colaborator


Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, iar în prezent urmează cursurile programului de masterat Dreptul afacerilor al Facultății de Drept, Universitatea București.

Cătălin a acumulat o bogată experiență, fiind implicat într-o vasta gama de litigii ce vizează domenii de interes precum drept civil, contencios administrativ și fiscal, insolvență, recuperări creanțe, drept comercial, contestații la executare, dreptul construcțiilor,dreptul familiei și drept penal.

De asemenea, oferă consultanță juridică în probleme ce implică contracte comerciale și dreptul societăților.

Cătălin este apreciat pentru devotamentul și modalitățile inovative de abordare a problemelor clienților.

Contact: catalin.lupascu@ursarescu.ro

Răzvan Măru
Avocat colaborator


Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, instituție în cadrul căreia a urmat și un program de studii masterale cu durată de 2 ani în specializarea Drept European.

 

Răzvan este un avocat ce activează preponderent în practica de litigii, care urmărește întotdeauna obținerea unei soluții cât mai favorabile pentru client.

 

Răzvan oferă clienților reprezentare și consultanță juridică în următoarele arii de practică: drept civil, drept comercial, recuperări creanțe, drept contencios administrativ și fiscal, dreptul muncii, dreptul familiei și drept penal.

 

Răzvan este vorbitor al limbilor engleză și italiană.

Contact: razvan.maru@ursarescu.ro

Laura Cristina Roncea
Paralegal


Este studentă în anul IV la Facultatea de Drept – Universitatea Hyperion din București.

Laura oferă un real suport întregii echipe atât prin activitatea de cercetare în diverse domenii de drept cât și pe latura administrativă.

Contact : office@ursarescu.ro